Looking For Anything Specific?

Izmire Meteor Mu Düştü : İzmir'e meteor mu düştü ? Sosyal medya iddia sonrası adata ... / Dha'nın haberine göre, manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık.

Izmire Meteor Mu Düştü : İzmir'e meteor mu düştü ? Sosyal medya iddia sonrası adata ... / Dha'nın haberine göre, manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık.. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü?

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu.

METEOR MU DÜŞTÜ, OBRUK MU 'KUP' ÇUKURU GİZEMİNİ KORUYOR ...
METEOR MU DÜŞTÜ, OBRUK MU 'KUP' ÇUKURU GİZEMİNİ KORUYOR ... from www.elazighaberkent.com
Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu.

İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı. Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. İzmir'e meteor mu düştü ? İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'e meteor mu düştü ?

Meteor hangi illere düştü? Göktaşı nereye düştü? - Astroloji
Meteor hangi illere düştü? Göktaşı nereye düştü? - Astroloji from i2.cnnturk.com
İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. 18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü?

İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası!

Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde gökyüzünde beliren ışığın meteor düşmesi olduğu iddia edildi. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. Son dakika egeye meteor mu düştü? Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor.

28.09.2007 22:41 | son güncelleme: Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı.

Meteor mu düştü? Göktaşı videolarını izleyenler şoke ...
Meteor mu düştü? Göktaşı videolarını izleyenler şoke ... from iatkv.tmgrup.com.tr
İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Son dakika egeye meteor mu düştü? Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi.

Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü?

Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir meteor düşmesi ne zaman oldu? Son dakika egeye meteor mu düştü? Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. 18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar. İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu.

Posting Komentar

0 Komentar